Asta-i mai trebuia lui Mutu! Pe ”Briliant” îl doare în gambă!


Asta-i mai lipsea lui Adrian Mutu (33 de ani)! Atacantul român s-a accidentat în partida Cesenei cu Parma (2-2, duminică) la gamba dreaptă şi ar putea lipsi în etapa următoarea, contra celor de la Lecce

Chelsea forţează nota, îl ameninţă cu falimentul şi îi cere 17.000.000 de euro, presa mondenă îl acuză de amantlâc, suporterii ”căluţilor de mare” cesenaţi îl huiduie din toţi rărunchii, iar pe teren lucrurile merg cât se poate de prost. Duminică, împotriva Parmei, în etapa a 29-a din Serie, Mutu a jucat slab, având o bară, dar nimic altceva în plus. Mai mult, s-a şi accidentat la gamba dreaptă şi s-a pregătit separat în ultimele două zile.


Medicii speră să-l recupereze până duminică


Staff-ul medical al Cesenei speră, totuşi, să-l recupereze pe ”Brili”pentru meciul din deplasare, cu Lecce, din etapa a 30-a din Serie A. Partida este considerată ca o ultimă şansă a Cesenei în lupta pentru evitarea retrogradării. ”Căluţii” sunt la 11 puncte de locul care asigura permanenţa în Serie A.

1 comentarii:

makano 18 decembrie 2018 la 08:52  

I have a big family. I live with my mom, my dad, my two sisters, and my brother. Both of my sisters are older than me,
but my brother is younger. My sister Elizabeth is the oldest. She is sixteen years old. Carrie is thirteen years old.
We used to share a room, but when we moved to our new town, we each got rooms of our own.My brother John is the youngest.
He is only four years old. My mom’s name is Sally. She casa98 to be a teacher,but now she stays home to take care of us.
My dad’s name is Tim. He is a doctor. He helps little kids when they are sick.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com