Cum a pierdut Adi Mutu sume imense

 De regula, daca intrebi un om simplu, de pe strada, cum crede ca o duc vedetele, ti-ar raspunde, probabil, ca trai mai bun ca al lor nu exista. Asta este valabil si la Hollywood, dar si in Romania noastra. Ceea ce este insa uneori scapat din vedere este faptul ca persoanele publice sint de multe ori supuse unor tentatii mult mai mari.
 

Din lista pierzatorilor nu puteau lipsi sportivii. Iar aici, pe primul loc pare a fi tot eternul "briliant" al fotbalului romanesc, Adi Mutu. Desi cei 17 milioane de euro pe care trebuie sa ii plateasca clubului Chelsea sint acum cea mai dureroasa problema financiara, atacantul nu e strain de esecuri banesti. Clubul de fite pe care l-a deschis in urma cu citiva ani in Bucuresti parea o afacere promitatoare la inceput... Totul s-a prabusit insa la fel de spectaculos precum a debutat, iar falimentul a inchis portile lui Mutu. Gurile rele spun ca s-a intamplat asa din cauza managementului defectuos si a datoriilor enorme pe care le acumulase.


Uite pe ce-si arunca vedetele de la noi banii! Cum au pierdut Andreea Marin sau Adi Mutu sume imense - VIDEO pe www.acasatv.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com