De ce l-a ”executat” Beretta pe Mutu » Decont uruguayan

eranjat de meciul slab cu Chievo, antrenorul Cesenei s-a înfuriat că atacantul român a jucat şi după pauză în amicalul de miercuri, tot dezamăgitor, lăsînd clubul în planul doi.
Dacă selecţionerul Piţurcă i-a dat ultimatum,Cesena l-a pedepsit fără avertisment. Întors de la echipa naţională, Mutu s-a trezit exclus din lot, ratînd revederea cu fanii Fiorentinei. AntrenorulBeretta, al treilea al "lanternei" din acest sezon!, şi-a "executat" liderul cu acordul preşedintelui Campedelli. În spatele motivaţiei că "nu e în vîrf de formă şi nu ne permitem jucători care nu-s la maximum" stau cele 75 de minute jucate miercuri de atacantul român în testul cu Uruguay.


Dacă a trecut peste zvonurile venite dinspre suporteri privind frecventele sale ieşiri nocturne, l-a deranjat însă că Mutu a insistat să rămînă în teren şi după pauză, simţind că poate marca şi egala recordul de 35 de goluri al lui Hagi la "naţională". Lipsind toată săptămîna de la pregătiri, Adrian nu l-a convins nici prin joc pe Beretta. Care ştie că "decarul" său nu rezistă 3 meciuri în 7 zile şi l-a odihnit pentru "partidele capitale cu Catania şi Siena, în care sper să fie determinant".
A mai păţit-o cu Napoli!
Nu e prima oară cînd Mutu e lăsat în afara lotului. I s-a întîmplat şi cu Arrigoni, care a decis să-l menajeze pentru etapa cu Napoli, din 1 februarie, pentru a-l avea proaspăt cu Catania. Meci care s-a amînat însă de două ori din cauza zăpezii! La următorul, Adrian a marcat şi a scos un penalty şi cartonaş roşu pentru Konko cu Lazio, pe "Olimpico", însă Cesena a pierdut cu 2-3.

S-a cerut afară la Roma
Cînd nu i-a convenit situaţia, Mutu a ieşit la pauză. Pe 21 ianuarie, Cesena era condusă cu 3-0, iar "Briliantul" i-a cerut lui Arrigoni să-l schimbe. Făcuse un joc foarte slab şi i-a explicat că nu poate da randamentul dorit. "Ştiam că nu s-a antrenat la maximum în săptămîna dinaintea jocului şi că nu se simţea bine. Mutu ne-a supărat doar cînd a fost eliminat, cu Fiorentina", l-a scuzat preşedintele Campedelli.

7 goluri şi două pase decisive a dat Mutu în 1.655 de minute bifate în campionat la Cesena. A fost titular în toate cele 20 de partide jucate

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com