Giuseppe Baronchelli: “Cesena pierde mult fara Mutu, chiar daca Fenomenul este la 50 la suta din capacitate”

Fostul fotbalist al Fiorentinei a declarat că gruparea din Florenţa are noroc că Adrian Mutu nu face parte din lotul Cesenei pentru meciul de duminică, menţionând că echipa oaspete pierde mult fără atacantul roman.


Întrebat care este cea mai periculoasă armă a Cesenei la partida cu Fiorentina, Baronchelli a răspuns: “Mă tem de cei care nu au părăsit Florenţa în cel mai frumos mod. Din fericire pentru Fiorentina, Mutu nu va juca. El este un campion adevărat… Repet: Cesena fără Mutu pierde mult, chiar dacă Fenomenul este poate la 50 la sută din capacitate”, a spus Baronchelli, component al echipei Fiorentina în perioada 2002-2003, informează violanews.com.
Atacantul Adrian Mutu nu a fost convocat pentru meciul pe care echipa Cesena îl va disputa, duminică, în compania formaţiei Fiorentina, în etapa a XXVI-a a campionatului Italiei.
Internationalul roman este legitimat la Cesena din iunie 2011, după ce în perioada 2006-2011 a evoluat la Fiorentina.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com