Salvare din Florenţa? Ca şi retrogradat cu Cesena, Mutu ar putea reveni la Fiorentina

Adrian Mutu se întoarce la Florenţa. Deocamdată, acest lucru este cert doar pentru partida de duminică din Serie A dintreFiorentina şi Cesena. Definitiv ar putea să o facă la vară, susţine mass-media italiană.
Această variantă a apărut din cauza rezultatelor slabe ale echipei sale. După 25 de etape, Cesena este ”lanternă roşie”, cu doar 16 puncte. Primul loc neretrogradabil, ocupat de Siena, se află la o distanţă de 10 puncte, o diferenţă considerată foarte greu de remontat. Tocmai de aceea, trupa condusă acum de Beretta este dată deja cu un picior în Serie B, o situaţie pe care Mutu nu o poate accepta. De aceea, în cazul retrogradării, el va pleca, iar revenirea la Fiorentina este socotită prima soluţie.


”Mutu nu a fost niciodată uitat la Firenze. Conducătorii şi, mai ales, suporterii încă îl adoră. Atacantul român a fost 5 ani un idol acolo, dar şi un lider recunoscut de toată lumea. Ar fi primit cu braţele deschise”, tocmai a scris cotidianul ”La Repubblica”. Acelaşi care a amintit şi o declaraţie elocventă a jucătorului de 33 de ani: ”Vreau să-mi închei cariera la Fiorentina”.
70 de goluri a marcat Mutu în 143 de partide pentru Fiorentina, în toate competiţiile
8 milioane de euro a plătit Fiorentina ca să-l ia pe Mutu de la Juventus, în 2006. Vara trecută a plecat gratis la Cesena
7 goluri a semnat ”Briliantul” din cele 16 reuşite de Cesena în actuala serie A

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com