Unde te duci tu, «Brili»?


Rămas fără cele trei locuinţe din Miami (SUA), după ce Chelsea a obţinut punerea sub sechestru a bunurilor lui din Florida, pentru recuperarea datoriei de peste 17.000.000 € rezultate în urma rezilierii contractului, după declanşarea “Scandalului cocaina”, Adrian Mutu nu va rămâne pe drumuri.

Printre locurile unde se poate retrage, după ce îşi va pune ghetele în cui, se află casa părintească de la Piteşti, domeniul socrului din Republica Dominicană sau casa închiriată în perioada în care juca pentru Fiorentina.


Acasă, la mama, în Piteşti

“Briliantul” se poate întoarce în casa părintească din Piteşti, o vilă aflată într-o zonă centrală a oraşului Piteşti. Îngrijoraţi de starea sa financiară, părinţii fotbalistului, Spiridon şi Rodica (foto), l-ar putea repatria pe Mutu, care ar avea la dispoziţie o casă imensă, pe două niveluri şi o grădină mare. Mai mult, mama sa îi ţine camera neschimbată de când s-a transferat la Dinamo, aceasta fiind decorată cu tricourile de la toate echipele la care a jucat, diplomele, medaliile şi cupele câştigate, dar şi suvenirurile aduse de fiul său din călătoriile pe care le-a întreprins în jurul lumii.


La socru, în Republica Dominicană

Leonardo Matos Berrido și fiica lui, Consuelo Mutu
Mutu se poate retrage şi în Santo Domingo (Republica Dominicană), o fostă colonie spaniolă, situată în Arhipelagul Antilelor, acolo unde Leonardo Matos Berrido (73 de ani), scorul fotbalistului, este un influent om de afaceri.
Tatăl Consuelei are şi o casă imensă cu plajă proprie. Socrul lui Mutu beneficiază de şofer, maşină personală şi bodyguard, pe care le-ar pune bucuros la dispoziţia “Briliantului”.


La Florenţa, după inima Consuelei


Internaţionalul român se poate stabili la Florenţa, unul dintre cele mai frumoase oraşe ale Europei şi unul dintre preferatele Consuelei, soţia lui. Mutu mai deţine încă apartamentul de 300 mp din Toscana închiriat de Fiorentina pe timpul când el evolua pentru echipa “viola”, deşi chiria sare de 5.000 de euro.
Ăsta e blocul în care Mutu stă la Florența
Mutu are numeroşi prieteni în oraş, iar fotbalistul are restaurante şi magazine de haine preferate, aşa că nu ar fi greu să se stabilească definitiv pe malurile râului Arno. Fosta capitală a regatului e la doar 200 km de actuala reşedinţă din Cesena.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com