"Nu stă Chelsea în 17 milioane de euro!" Cum scapă Mutu de datorie şi de ce vrea Abramovich să se răzbune

Atacantul Adrian Mutu va trebui să plătească peste 17 milioane de euro clubului Chelsea, deoarece a fost depistat pozitiv cu cocaină, în 2004, a decis un judecător federal de la Tribunalul Districtului de Sud din Florida, conform www.courthousenews.com. 

Giovani Becali spune însă că Mutu se va înţelege în cele din urmă cu Abramovich pentru o sumă mult mai mică. "Totul e o răfuială, Abramovich e supărat", spune fostul agent de jucători, care explică cum vor ajunge cele două părţi la o înţelegere.


"Procesul a fost mutat peste Ocean deoarece s-a auzit din presă că Adrian ar avea nişte proprietăţi acolo. Eu nu ştiu că ar fi cumpărat ceva la Miami. Nu cred că are ceva pe numele lui în America. Ce au făcut americanii a fost sa ratifice decizia dată de celelalte tribunale.

  Clubul Chelsea nu stă în 17 milioane de euro! Este mai mult o răfuială şi supărarea patronului. Ultima dată când am discutat cu ei se ajunsese la o sumă de două milioane de euro. Poate o să scadă la câteva sute de mii, pentru că şi ei ştiu că Mutu nu are atâţia bani. 

Ei aşteaptă mai mult nişte scuze ale jucătorului. Dacă voiau să-l distrugă, adică să-l oblige să se lase de fotbal, o făceau acum 4 ani
", a declarat Ioan Becali, conform ziarului Naţional.
 

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com