Presa italiană e ironică după Cesena-Catania 0-0: ”L-a văzut cineva pe Mutu?”

Adrian Mutu a fost cel mai criticat jucător al Cesenei în urma remizei (0-0) din restanţa împotriva Cataniei. Revenit în echipă după neconvocarea din wek-end-ul trecut, atacantul român s-a numărat printre titulari, dar a fost înlocuit între reprize după o prestaţie care a lăsat mult de dorit.


Mass-media italiană nu l-a iertat. ”L-a văzut cineva pe Adrian? Contestat după derapajul marca Mutu, atacantul român a fost o umbră pe teren. După meciul cu Lazio s-a dezumflat, la echipa naţională a evoluat mult mai bine decît în campionat. Beretta l-a taxat şi l-a lăsat la vestiare la pauză. Pînă la urmă  e doar o achiziţie mediatică decît una decisivă”, a scris agenţia ”tuttocesena”, care i-a dat nota 4.
Un pic mai bine, cu 5, l-a notat o altă agenţie, ”datasport”, care a indicat că ”Mutu a reintrat după exluderea din week-end, însă degeaba. A fost inexistent”. Tot 5 i-a dat şi cotidianul ”Corriere dello Sport”. Explicaţia: ”Nu a intrat deloc în meci. A sfîrşit prin a fi contestat de fani”.
Antrenorul Mario Beretta susţine totuşi că ”schimbarea lui Mutu nu a fost tactică, el a avut probleme la aductori. A făcut un joc bun. Efectuasem deja o înlocuire, chiar nu mai voiam alta, dar am fost obligat de situaţie”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com