Mutu ar fi putut fi salvat! Avertismentul de care nimeni nu a ţinut cont: "PERICOL!"


Tribunalul Districtului de Sud din Florida a respins apelul făcut de Adrian Mutu cu privire la cererea clubului Chelsea de executare a imobilelor deţinute de acesta în statul Florida pentru a recupera de la jucător suma de 17.173.900 de lire sterline cerută drept daune în urma scandalului "Cocaina".

Într-o emisiune diuzată de Dolce Sport, Ioan Becali, fostul impresar al lui Adrian Mutu, a făcut o dezvăluire din perioada în care românul era legitimat la gruparea de pe Stamford Bridge.

"Când a venit Mourinho la Chelsea, m-a chemat la el. L-am luat pe Gică Popescu şi am mers în cantonamentul echipei. Ne-a întrebat care e problema cu Mutu. Ranieri, când a plecat de la Chelsea, a lăsat o caracterizare pentru fiecare jucător. În dreptul lui Mutu a scris PERICOL!

Dacă ar fi fost cu noi, nu l-am fi lăsat să plece de acolo fără o hârtie care să spună clar că echipa nu are nici un fel de pretenţii financiare. Dacă nu ni s-ar fi dat, îl luam de mână şi mă duceam la Mourinho: ia-l şi antrenează-l!"
, a spus Ioan Becali.

Mutu a ajuns la Chelsea în anul 2003, când antrenor la echipă era italianul Claudio Ranieri. După un debut fulminant, steaualui Mutu începe să apună, iar venirea la echipă a lui Jose Mourinho îi crează probleme şi mai mari. În septembrie 2004 este depistat pozitiv cu cocaină la un test anti-dopping. A fost concediat de club şi suspendat 7 luni, de la data de 29 octombrie 2004 până în 18 mai 2005, primind şi o amendă de 20.000 lire sterline de la Federaţia Engleză de Fotbal.

După ce a expirat suspendarea, Mutu a semnat pentru 5 sezoane cu Juventus.
15,8 milioane de lire sterline a plătit Chelsea echipei Parma

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com