Mutu şi Chivu au făcut o "băută" de 25.000 de euro la Naţională!

Faptul că fotbaliştii echipei naţionale de fotbal nu au fost niciodată un exemplu de comportament, iar scandalurile în care au fost implicaţi au fost de notorietate este cunoscut de toată lumea, însă acum noi amănunte ies la iveală.

Cei doi fotbalişti, Adrian Mutu şi Cristian Chivu, au încins un chef pe cinste după un meci al "tricolorilor", conform SecretSport. Evenimentul ar fi avut loc în urmă cu câţiva ani, la Timişoara, după o victorie a echipei naţionale.

Distrracţia celor doi petrecăreţi s-a ţinut într-un club de manele din Tmişoara, unde Mutu şi Chivu au "spart" 25.000 de euro pe băutură şi dedicaţii de la manelişti. Pentru a se simţi excelent, cei doi nu au ezitat să-l cheme pe preferatul lor, Răzvan de la Piteşti, pe care l-au plătit regeşte.

"I-au dat 5.000 de euro doar ca să vină de la Piteşti la Timişoara să cânte pentru ei. Erau fericiţi şi puşi pe distracţie. Răzvan le-a cântat toată noaptea şi au fost foarte generoşi cu el. I-au dat 25.000 de euro. Pentru ei e o nimica toată!", au declarat surse de încredere din anturajul echipei naţionale pentru SecretSport, care mai precizează că Răzvan de la Piteşti a confirmat petrecerea lui Mutu şi Chivu, dar a refuzat să ofere alte detalii.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com