Ce-a ajuns Mutu! Ultima clasata din Italia l-a umilit pe stadion! Ce banner au afisat fanii Cesenei: "Mutule, lasa alcoolul, mai bine bea ASTA!"


Cesena 0-0 Catania | Mutu a fost reprimit la echipa, dupa ultima escapada, dar n-a reusit sa inscrie si sa se impace astfel cu fanii si antrenorul Cesenei


 Ce-a ajuns Mutu! Ultima clasata din Italia l-a umilit pe stadion! Ce banner au afisat fanii Cesenei: "Mutule, lasa alcoolul, mai bine bea ASTA!"
 "Mutu: nu alcool, bea RedBull, iti da aripi" - a fost bannerul afisat de fanii Cesenei la meciul cu Catania.
Suporterii si antrenorul Beretta sunt suparati inca pe atacantul roman, dupa ce acesta a petrecut in loc sa se urce in avionul de Italia si sa ajunga la meciul din etapa trecuta, cu Fiorentina.
Mario Beretta, antrenorul lui Cesena, stabilise cu Mutu sa joace doar o repriza in amicalul cu Uruguay, 1-1, pentru a nu reveni prea obosit in Italia. Briliantul a fost de acord, sperand ca va reusi sa inscrie macar un gol pana la pauza, dar a ramas pe teren, cautand reusita prin care sa il egaleze pe Hagi.
Regele are 35 de goluri inscrise in tricoul Romaniei, Mutu 34. Stancu a marcat singurul gol al romanilor in amicalul cu Uruguay, spre disperarea lui Mutu, care a ratat si sansa de a pleca imediat dupa meci in Italia.
Mutu a petrecut dupa amicalul cu Uruguay intr-un local din Pipera si a ajuns in Italia abia vineri. Beretta l-a dat afara din lot pentru meciul cu Fiorentina de duminica, iar Cesena a luat bataie cu 0-2.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com