Cum se stinge cel mai bun fotbalist al României din ultimii ani


Adrian Mutu a renăscut din propria-i cenușă de multe ori, dar acum pare că i s-a înfundat definitiv. EVZ vă dezvăluie salariul exact al lui Mutu la Cesena și ce se va întâmpla cu atacantul, dacă Cesena va retrograda în Serie B.

Adrian Mutu a renăscut din propria-i cenușă de multe ori, dar acum pare că i s-a înfundat definitiv. Fără suflu la națională, unde aleargă disperat după recordul de goluri deținut de Gică Hagi, contestat de antrenor și de suporteri la Cesena și hăituit în instanță de Chelsea Londra, atacantul trăiește clipe amare în carieră.

Mulți susțin că acesta este decontul pe care „Briliantul” trebuie să-l achite pentru nopțile pierdute în compania femeilor și alcoolului. Piteșeanul a intrat într-o fundătură din care este greu de crezut că va ieși, având în vedere că picioarele nu-l mai ascultă precum la 20 de ani.

Conform apropiaților săi, Mutu ia serios în calcul varianta de a evolua în campionate mai slab calitative din punct de vedere sportiv, dar mai ofertante din punct de vedere financiar, cum sunt cele din Rusia și din China.

Un amic de-al „Briliantului” ne-a dezvăluit adevărata sumă care-i intră anual în cont lui Mutu de pe urma înțelegerii cu Cesena: „Salariul lui nu este de 1,8 milioane de euro, așa cum s-a scris până acum în presă, ci ajunge la 2,5 milioane de euro pe sezonul. Banii ăștia îi încasează doar câțiva jucători de la AC Milan”.

Selecționerul Victor Pițurcă i-a luat apărarea lui Mutu, care nu mai joacă nimic la Cesena în ultima vreme, sfătuindu-l să aleagă o formație mare din Europa, după plecarea de la formația „căluților de mare”.

Pițurcă nu poate uita că, indiferent de forma la echipa de club, Mutu l-a „scos" din multe situații neplăcute. „În ultimul timp, nu a dat randamentul cu care ne-a obişnuit, nu a marcat, dar s-a străduit să joace. Înţelege şi el că e într-un moment mai delicat al carierei, nu-i merge jocul la echipa sa. Normal ar fi ca ultimii ani să-i joace la o echipă mare, depinde numai de el”, a zis Piți.

"Depinde de oferte. El nu exclude din start nici Rusia, nici China. Depinde ce contract i se va oferi: ce salariu, ce perioadă: un an-doi...", explică impresarul Ioan Becali, cel care îi reprezintă interesele "Briliantului" de peste un deceniu.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com