Adrian Mutu are parte de un final de carieră de coşmar: Faliment


După ce a fost contestat de suporterii Cesenei, echipă aproape retrogradată, deoarece şi-ar fi amânat întoarcerea în cantonament pentru o petrecere în Bucureşti, după meciul cu Uruguay, Adrian Mutu (33 de ani) a pierdut şi ultima cale de atac în procesul de 17.000.000 de euro cu Chelsea.

Săptămâna trecută, Mutu nu a fost în lotul Cesenei, cu Fiorentina, apoi a fost schimbat la pauză miercuri, contra Cataniei (0-0). Antrenorul Mario Beretta a spus că înlocuirea a fost cauzată de o accidentare la aductori, dar fanii n-au crezut, huiduindu-l şi afişând un banner pe care scria: “Mutu: nu alcool, bea RedBull, îţi dă aripi”.
Pe lângă toate astea, «Briliantul» a aflat ieri, chiar la antrenament, că a pierdut şi ultima cale de atac în litigiul cu Chelsea, care îi cere daune de 17.173.990 de euro deoarece a fost depistat pozitiv cu cocaină, în 2004, încălcând clauze ale contractului său. Chelsea ceruse din 2010 sechestru pe proprietăţile lui Mutu din Miami la un tribunal din Florida (SUA), însă atacantul a făcut apel, apreciind că renunţarea la proprietăţile din SUA reprezintă o încălcare a drepturilor sale. Judecătorul Federico Moreno a respins ieri acţiunea lui Adi.
Cum fotbalistul nu deţine în conturi atâţia bani, londonezii, care au solicitat ca bunurile sale, printre care şi mai multe proprietăţi în Florida, să fie puse sub sechestru, decizie aprobată de judecătorul federal de la Tribunalul Districtului de Sud din Florida.
Mutu a încercat, printr-un proces la acelaşi tribunal, să obţină ridicarea interdicţiei de a putea înstrăina aceste bunuri, dar a fost învins. Practic, aşa cum Libertatea anunţa din 2010, o parte a datoriei către clubul lui Roman Abramovici va fi stinsă după ce se vor vinde casele pe care jucătorul le are în SUA.


Cocaina l-a distrus


Cocaina l-a distrus Mutu a fost suspendat 7 luni după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină în urma unui control comandat de Chelsea, clubul la care era legitimat. Chelsea l-a dat în judecată, cerându-i compensaţii de 30.000.000 € în solidar cu clubul Juventus, la care a plecat gratis în 2005. Tribunalul a aprobat despăgubiri de doar 17.000.000 €. Mutu a venit la Chelsea de la Parma în 2003, pe 22.500.000 €.


Avocatul Sârbu: «Nu poate scăpa»


Avocatul Cristian Sârbu (foto), care l-a reprezentat cu succes pe Adrian Mutu la câteva procese pe care acesta le-a mai avut de-a lungul timpului în România, a explicat ce urmează în acest caz.
“Eu nu l-am reprezentat pe Mutu la acest proces, ci două firme din Anglia şi din Italia. Procesul era pierdut de mult, acum e vorba de executarea bunurilor pentru recuperarea acelei sume. Chelsea putea să-l execute de patru ani, fără bâlci. Cred că acum are nevoie Abramovici de aceşti bani. Nu ştiu ce deţine Adi în România, dar englezii vor continua presiunile, inclusiv poprire pe salariu sau vânzarea bunurilor deţinute exclusiv de el sau în coproprietate, până îşi recuperează toată suma. Mutu nu poate scăpa de datorie dacă se lasă de fotbal, pentru că procesul a fost pierdut într-o instanţă civilă, nu într-una sportivă”, a spus Sârbu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com