Mutu, în colaps! Chelsea îi ia casele după ce a pierdut procesul şi datorează 17 milioane de euro!

Mutu a pierdut procesul pe care îl are cu fosta lui echipă la care a activat, Chelsea, şi la care se afla în momentul în care a pornit scandalul "Cocaina".



Ce proprietăţi au Adrian Mutu şi sotia sa, Consuelo, la Miami:
- o casă cu patru dormitoare, de 508 mp, construită în 2006, cumparată în 2008 pentru 2,6 milioane de dolari.
- o casă cu trei dormitoare, de 434 mp, construită în 1951, achiziţionată în 2007 pentru 1,4 milioane de euro.
- un apartament cu două dormitoare, de 188 mp, achiziţionat în 2006 cu 975.000 dolari.
În august 2003, Adrian Mutu şi Chelsea au semnat un contract de muncă pentru o perioadă de cinci ani. În 28 octombrie 2004, în urma unui control antidoping pozitiv, Chelsea a reziliat contractul, rezilierea având efect imediat. Fotbalistul, care consumase cocaină, a fost exclus din toate competiţiile sportive timp de şapte luni, notează Tribunalul Federal. În mai 2006, Chelsea a făcut o plângere împotriva lui Mutu pentru a obţine despăgubiri pentru încălcarea contractului.
Avocatul lui Mutu: "De procesul cu Chelsea s-au ocupat italienii"
Cristian Sârbu l-a apărat pe Adrian Mutu în procesele din România, litigiul cu Chelsea fiind preluat de o casă de avicatură din Italia.
"Nu ştiu de ce este asociat numele meu cu acest caz. Eu m-am ocupat de procesele din România ale lui Adrian Mutu, nici măcar nu aveam cum să îl reprezint la TAS. O casă de avocatură din Italia".
"Nu am ce să comentez acest caz pentru că nu m-am ocupat de el şi nici nu ar fi fair să mă amestec în cazul altor colegi. Şi-au luat onorariu de la Mutu, ei să dea explicaţii", a declart Cristian Sârbu pentru realitatea.net.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com