Mutu s-a dezlănţuit după remiza cu Uruguay » Dă-i cu şpriţul pîn' la ziuă!

Scăpat din programul strict făcut de Piţurcă la ”naţională”, ”Briliantul” a petrecut toată noaptea în barul pe care-l are în Bucureşti fostul prieten al lui Nicu Ceauşescu. Rezultatul: a ajuns abia vineri la Cesena şi a sărit din schemă pentru partida de ieri cu Fiorentina (2-0).


Atacantul Cesenei, Adrian Mutu, n-a mişcat în front în faţa lui Victor Piţurcă înaintea meciului amical cu Uruguay de miercuri (1-1). "Cînd veniţi la lot, să nu ridicaţi pretenţii să aveţi liber. Eu nu accept femei şi şpriţuri pe durata cantonamentelor. Şi nici nu vreau să vă văd cum vă dregeţi cu bere prin saună" a fost mesajul selecţionerului în faţa jucătorilor convocaţi.
"Era ameţit bine"
Astfel, Mutu nu a mai putut dispărea din cantonamentul de la Mogoşoaia pentru o seară relaxată în vreun club, dar s-a revanşat cu vîrf şi îndesat după confrunarea cu celeştii: a stat toată noaptea de miercuri spre joi într-un bar din Bucureşti, unde a băut pînă dimineaţa alături de Serghei Mizil şi de mai mulţi prieteni. "Evident că nu a avut pe masă apă plată din moment ce era ameţit bine şi a trebuit să fie ajutat pentru a pleca spre casă!", a dezvăluit o sursă pentru GSP. Serghei Mizil a evitat să confirme detaliile party-ului găzduit de barul său: "Nu m-am întîlnit cu Adi! Nu ştiu despre ce e vorba".
A pierdut avionul
Consecinţa petrecerii a fost că Mutu n-a mai putut ajunge joi seara la Cesena, unde era aşteptat spre a intra în pregătirile partidei din Serie A cu Fiorentina, în deplasare. Pur şi simplu, "Briliantul" a pierdut avionul şi s-a prezentat la club abia vineri! De aceea, antrenorul Mario Beretta l-a exclus din lot, decizie mascată de peninsulari printr-un comunicat diplomatic: "A fost doar o alegere tehnică, nu o sancţiune disciplinară".
Oricum, românului i s-a refuzat, în acest fel, întoarcerea, ca adversar, pe "Artemio Franchi", unde fanii "Viola" îi pregătiseră o primire strălucită în semn de mulţumire pentru anii frumoşi petrecuţi în tricoul florentinilor. O reîntîlnire blocată însă de un pahar în plus cu vin consumat la Bucureşti!
1,5 milioane de euro e salariul anual al lui Adrian Mutu la Cesena, cu care mai are contract pînă în vara lui 2013

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com