Mutu, «bărbat fără ouă»!


Adrian Mutu a fost ţinta principală a huiduielilor suporterilor care au luat cu asalt baza de pregătire a Cesenei.
Probabil că internaţionalul român regretă enorm despărţirea de Fiorentina, acolo unde era respectat şi idolatrizat de un întreg oraş indiferent de ceea ce făcea pe teren.
La Cesena nu e deloc aşa, Mutu fiind considerat acum unul dintre principalii vinovaţi de sezonul dezastruos al „căluţilor de mare".
Cum alb-negrii sunt cu un picior în divizia secundă (la 14 puncte de prima poziţie salvatoare), suporterii echipei italiene au început un război împotriva jucătorilor.
Primul pas a fost făcut la ultimele două meciuri de acasă, în tribunele stadionului „Manuzzi" tronând bannere de genul „Ne faceţi oraşul de ruşine" şi „N-aveţi demnitate!" Ei nu s-au mulţumit cu atât şi au luat cu asalt la începutul săptămânii cantonamentul.
Astfel, la unul dintre ultimele antrenamente, Mutu şi compania s-au trezit vizitaţi de un grup de 50 de fani recalcitranţi. Bineînţeles, principala armă a acestora au fost fluierăturile, adresate în special vedetelor echipei, în frunte cu Mutu.
Lovitura de graţie a fost afişarea unui banner jignitor, în care toţi jucătorii Cesenei au fost catalogaţi drept „bărbaţi fără ouă".
A fost făcut şi «beţivan»
Deşi este principalul marcator al echipei, cu şapte reuşite în acest sezon, Mutu a ieşit de la inima fanilor Cesenei după escapada bahică de după meciul România - Uruguay, când şi-a amânat cu o zi întoarcerea în Italia. La următorul meci, românul a fost taxat într-un mod umilitor: "Mutu, lasă alcoolul, bea RedBull că îţi dă aripi!"

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com