Ce-i mai plăcea să fie în centrul atenţiei! Uite cum arăta Mutu la 15 ani!


Ajuns la 33 de ani, Adrian Mutu este un nume important în fotbalul european. "Briliantul" şi-a început cariera la FC Argeş şi se vede că încă de la începutul ascensiunii sale micul Mutu era tupeist şi îi plăcea să fie în centrul atenţiei.
Pe YouTube este un filmuleţ din 1995 în care apar juniorii de la FC Argeş la un turneu la Bucureşti în perioada în care Mutu avea doar 16 ani. Adrian Mutu este vedeta lotului şi se poate vedea că încă din copilărie piteşteanului îi plăcea să fie în centru atenţiei.

Mutu se apropie de cameră şi face tot posibilul să menţină buna dispoziţie printre colegii lui. La finalul meciului în care ies triumfători, Adrian Mutu flutură cu mândrie medalia obţinută.

Atacantul a devenit cel mai bun fotbalist român al generaţiei sale şi a reuşit să marcheze în cariera sa de profesionist 149 de goluri la echipele de club şi 34 la echipa naţională.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com