Adrian Mutu, tăticul sexy

Dacă pe o femeie un copil o împlineşte din punct de vedere emoţional, pentru un bărbat venirea pe lume a unui copil al lui reprezintă, probabil, cea mai puternică dovadă de bărbăţie pe care o poat da. Sunt tată, sunt bărbat! Mulţi sunt cei care gândesc aşa pentru că din acel moment ei trebuie să demonstreze zi de zi, minut de minut că sunt responsabili şi capabil să ţină piept statutului de cap de familie.



Aflat în plin scandal şi în pericol de faliment, Adrian Mutu este băiatul rău din filmele de acţiune. În antiteză cu această imagine dată de multele scandaluri cu drogurile, bătăile şi nopţile pierdute prin cluburile de noapte, există Adrian Mutu, tatăl a două fetiţe - Adriana (6 ani) şi Maya (4 ani) şi al unui băiat de 10 ani. Acestea sunt cele două imagini care-i conduc viaţa Briliantului, considerat de asemenea unul dintre cei mai sexy bărbaţi din România. În plus, să ne amintim că Mutu a fost un tată foarte tânăr, Mario venind pe lume când el avea doar 20 de ani.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com