Dinu Gheorghe: "Mutu trebuia să vină la Rapid, iar Pancu să plece la FC Argeş"

Dinu Gheorghe, fostul preşedinte al "alb-vişiniilor", a dezvăluit că Adrian Mutu ar fi trebuit să vină în Grant în 1999, însă George Copos a avut un diferend cu Giovani Becali, astfel că tranzacţia nu s-a mai realizat.


Rapid a fost foarte aproape în urmă cu 13 ani să dea lovitura pe piaţa transferurilor. Adrian Mutu, cel mai în vogă jucător din campionatul românesc la vremea respectivă, a fost la un pas să ajungă în Grant, însă lucrurile s-au împotmolit în ultima clipă.
"Eu şi domnul Mircea Lucescu am negociat mult timp cu Mutu. Trebuia să vină la Rapid, iar Pancu să plece la FC Argeş. Totul a picat însă în ultima seară, când jucătorul a ajuns la Rocar, cumpărat fiind de Gigi Neţoiu. Întrebaţi-l pe domnul Copos de ce nu s-a mai realizat acest transfer. A existat un diferend între el şi domnul Giovani Becali, impresarul lui Mutu, şi nu s-a vrut rezolvarea acestei probleme în acea seară, astfel că Adi a ajuns în cele din urmă la Dinamo", a spus Dinu Gheorghe, fostul preşedinte al Rapidului din acea perioadă, la Digi Sport.
Gigi Neţoiu a plătit pentru Adrian Mutu lui FC Argeş suma de 600.000 de dolari, bani care proveneau, de fapt, de la Luchi Georgescu, patroana de la Vincon Vrancea şi partenera de viaţă a "Comandantului".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com