TEROARE pentru Mutu! A fost atacat cu PETARDE la antrenament! Cea mai grea zi de cand e la Cesena


Mutu blesteama ziua cand a decis sa accepte oferta Cesenei! Echipa lui e ca si retrogradata in Serie B. E la 14 puncte de salvare si fanii au innebunit!


 TEROARE pentru Mutu! A fost atacat cu PETARDE la antrenament! Cea mai grea zi de cand e la Cesena
Ultrasii Cesenei au aparut la antrenamentul de azi al echipei lui Mario Berreta pentru a protesta impotriva situatiei in care se afla clubul. Chiar daca mai sunt 10 etape pana la finalul sezonului, Cesena are sanse mici sa ramana in Serie A. E cu 14 puncte in spatele Parmei, chiar adversara de maine din campionat!

Ultrasii au reusit sa treaca de bodyguarzii de la intrarea in stadionul Dino Manuzzi si sa ajunga in peluza, de unde au lansat petarde si fumigene spre teren! Mutu si ceilalti colegi s-au refugiat spre cealalta jumatate a terenului.

Chiar daca erau furiosi din cauza rezultatelor catastrofale din ultimul sezon, suporterii n-au incercat sa intre pe gazon. Le-au adresat injurii fotbalistilor si directorului sportiv Maurizio Marin, considerat principal responsabil pentru situatia clubului,

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com