Transferul anului în Liga I? Marginalizat de Cesena, Mutu e aproape de o revenire la Dinamo! Vezi în ce condiţii

Adrian Mutu nu a fost inclus de antrenorul Cesenei nici în lotul pentru partida cu Siena, pierdută de gazde cu scorul de 0-2, iar zilele românului sunt numărate la Cesena.

  Echipa sa este cu un picior în Serie B, caz în care românul care are cel mai mare salariu de la Cesena, va deveni liber de contract în vară. 

Dinamo are şanse mari să câştige campionatul şi să participe în preliminariile pentru grupele Ligii Campionilor, iar "Briliantul" i-ar putea da o mână de ajutor lui Cristi Borcea, care a anunţat în dese rânduri că şi-l doreşte din nou în Ştefan cel Mare

Pro TV dezvăluie că şefii lui Dinamo intenţioneaza să-l transfere pe "Briliant" în cazul în care vor obţine calificarea în Liga Campionilor, iar Cesena va retrograda,  Mutu devenind liber de contract în acel moment.

Adrian Mutu (33 de ani) a mai jucat pentru "caini" in perioada 1999-2000, când a marcat 26 de goluri în cele 36 de meciuri jucate pentru roş-albi.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com