Beretta, antrenor Cesena: ”Sper ca pauza să-i servească lui Mutu”

Cesena continuă să insiste că Adrian Mutu nu a fost convocatpentru deplasarea de la Florenţa (0-2) special pentru a fi odihnit. Afirmaţia îi aparţine chiar antrenorului Mario Beretta.


Chestionat la terminarea partidei despre situaţia atacantului român, cel ce tocmai a preluat ”lanterna roşie” din Serie A a declarat: ”Mutu abia se întorsese de la echipa naţională a României, unde jucase aproape tot meciul cu Uruguay. L-am văzut obosit, de aceea fizic nu era pregătit să dispute meciul cu Fiorentina. Am preferat să-l las să lucreze acasă deoarece urmează două partide importante, miercuri, restanţa cu Catania, şi duminică, împotriva Sienei. Dacă l-aş fi luat la Firenze, ar fi fost pentru el doar o călătorie şi nu ar fi avut posibilitatea să se antreneze”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com