Surpriza uriasa in Italia: Mutu, neconvocat. Beretta i-a distrus visul romanului

Fanii Fiorentinei ii pregateau o primire triumfala lui Adrian Mutu la revenirea pe Stadio Artemio Franchi. Visul lui Mutu a fost insa spulberat de antrenorul sau, care a decis sa il lase in afara lotului!


Mario Beretta, noul antrenor al celor de la Cesena, nu-l are deloc la inima pe Mutu. La debutul sau pe banca Cesenei, in urma cu o saptamana, l-a scos dupa doar o ora, iar acum nu l-a inclus in lot!

"Am decis sa nu-l convoca pe Mutu deoarece nu l-am avut la dispozitie in aceasta saptamana si pentru ca in meciurile cu Chievo si de la nationala nu a fost la nivelul sau. Stiu ca e capabil sa rezolve meciuri cand este apt, dar la acest moment nu ne permitem sa folosim jucatori care nu sunt la nivel maxim. Sper ca la urmatoarele meciuri sa arate mai multe", a spus Mario Beretta.

Adrian Mutu este principalul marcator al Cesenei, cu sapte goluri.

Partida dintre Fiorentina si Cesena se va disputa duminica, de la ora 16:00.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com