Cesena a dat tonul, romanii continua revolta: "Nu meriti coroana asta! Poate doar o Corona!" Cea mai mare umilinta pentru Mutu:


Romanii nu vor sa il ajute pe Mutu sa intre in istorie si ii cer lui Piturca sa ia exemplul lui Beretta, antrenorul Cesenei


 Cesena a dat tonul, romanii continua revolta: "Nu meriti coroana asta! Poate doar o Corona!" Cea mai mare umilinta pentru Mutu:
Piti l-a chemat la nationala sa il ajute in lupta cu Hagi. Mutu are 34 de goluri pana acum la nationala, Hagi 35. Briliantul a anuntat dupa meciul cu Uruguay: "As minti sa spun ca nu conteaza sa dobor recordul lui Hagi. Oricum o sa-l depasesc la un moment dat".

Culmea, s-au suparat primii italienii, nu romanii. Cesena l-a dat afara din lot. Cesena, ocupanta ULTIMULUI loc din Serie A. Beretta s-a enervat cumplit cand l-a auzit si i-a transmis sa nu se oboseasca pentru meciul cu Fiorentina de duminica. Nu e nici macar rezerva: "Pentru ca a jucat prost in amicalul cu Uruguay".

La 35 de ani, in 2000, Hagi castiga Cupa UEFA cu Galata si era campion cu turcii. La 35 de ani, Romania nu voia sa auda de retragerea Regelui. Plangea sa se intoarca pe teren. Turcia la fel. Probabil ca si italienii ar fi platit milioane bune sa il ia pe Hagi 35. Mutu 34 a fost trimis in tribune.
Romanii il trimit si ei pe Mutu departe de nationala lui Piturca, conform unui sondaj pe www.sport.ro
Merita Mutu ajutat sa ii doboare recordul lui Hagi?
Total voturi: 14717


►Nu, in niciun caz, Hagi trebuie sa ramana singurul!
            6590 voturi(44.78%)

►Da, a facut el multe tampenii, dar e fotbalist
            4412 voturi(29.98%)

►Daca ne duce la Mondial, asta e, avem nevoie de el
            3715 voturi(25.24%)

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com