ANUNŢUL prin care Chelsea ÎL DISTRUGE pe Adrian Mutu

Chelsea a anunţat că nu este interesată de o înţelegere cu Adrian Mutu şi că va exercita toate demersurile legale pentru a-şi recupera cele 14 milioane de lire sterline (aproximativ 17, 17 milioane de euro).


Declaraţia a fost făcută de un reprezentant al clubului de pe "Stamford Bridge" pentru The Sun.


"Ne vom exercita drepturile legale să recuperăm banii pe care Mutu îi datorează", a declarat oficialul lui Chelsea.
The Sun mai scrie că gruparea londoneză este decisă să-şi recupereze banii, deşi Ioan Becali, impresarul fotbalistului, a declarat că "Abramovici vrea doar scuze de la Mutu".

"Chelsea încearcă să pună mana pe cele trei case deţinute de Mutu în America. Oficialii lui Chelsea susţin că vor face tot ce depinde de ei din punct de vedere legal să-şi recupereze datoria de la Mutu. În discuţie intră trei case deţinute de Mutu în Statele Unite. Este vorba de o casă de 1,7 milioane de lire sterline (două milionane euro), cu 4 camere, una de 1,1 milioane de lire sterline (1,3 milioane de euro), de 3 camere, şi un apartament de 600.000 de lire sterline ( 700.000 euro), de doua camere, din Miami", scrie The Sun.

Chelsea a cerut sechestru pe proprietăţile pe care Adrian Mutu le deţine în SUA, mai precis în Florida, în condiţiile în care fotbalistul nu deţine suma solicitată în conturi bancare.

Tribunalul Districtului de Sud din Florida a respins pe 8 martie apelul înaintat de Adrian Mutu ca urmare a deciziei TAS şi a Curţii Federale din Elveţia, prin care fotbalistul a fost obligat să plătească despăgubiri de 17 milioane de euro către gruparea engleză Chelsea Londra.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com