Video | Mutu, exasperat, pe banca de rezerve

Românul a suferit în tribună, din cauza eliminării Fiorentinei din Cupa Italiei.

Menajat din cauza unei accidentări uşoare, Adrian Mutu (31 de ani) “s-a perpelit” în tribuna stadionului din Parma, pe toată durata meciului pierdut de Fiorentina, marţi seară, în faţa formaţiei locale (1-2).

Deoarece încă resimţea dureri la coapsă după lovitura primită în timpul meciului cu Udinese, de săptămâna trecută, Adrian Mutu nu a putut să o ajute pe Fiorentina în deplasarea de la Parma. Echipat contra frigului cu fes, cu mănuşi şi cu geacă groasă, “Briliantul” s-a consumat în tribuna stadionului Ennio Tardini, trăind la maximum fiecare fază mai încinsă. Atacantul român şi-a frecat mâinile de ciudă şi nu s-a putut abţine să strige în momentul în care Alessio Cerci, coechipierul său, a ratat o bună ocazie de a marca în prima repriză.

În cele din urmă, Fiorentina a fost eliminată în prelungiri din optimile Cupei Italiei, spre dezamăgirea lui Mutu, care a privit neputincios de pe margine ultima partidă disputată de echipa lui în acest an.




Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com