Mutu, ultima şansă? A revenit la antrenamente! "Mutu nu e incorigibil"

Schimbări dramatice în cariera lui Mutu. Deşi ruptura dintre Il Fenomeno şi Fiorentina părea definitivă după ce presa din Italia a anunţat neprezentarea atacantului la primul antrenament, Briliantul este aproape să mai smulgă o şansă din partea şefilor. Conform celor de la La Nazione, Mutu a ajuns ieri la antrenamente cu jumătate de ora întârziere. Şi cei de la Gazzetta dello sport notează revenirea atacantului lângă echipă.

Corriere dello sport dedică azi un amplu spaţiu carierei lui Mutu la Fiorentina. Italienii notează că românul încearcă să îşi ceară scuze pentru întârziere antrenorilor, colegilor, fanilor şi şefilor, în speranţa obţinerii ultimei şanse.

Corriere dello sport subliniază că Briliantul are încă susţinerea lui Mihajlovic, dar că antrenorul aşteaptă decizia conducerii în cazul lui.

Avocatul lui Mutu, Poalo Rodella declară în Corriere Fiorentino că Mutu a avut un an foarte greu, dar ca întotdeauna a reuşit cu brio să scape de greutăţi

"Cele nouă luni de suspendare au fost extrem de dificile pentru el, dar decizia clublui de a-i reduce salariul cu 50 la sută a fost una justă. Mutu nu e incorigibil. Mutu e Mutu! Despre transfer nu mă întrebaţi nimic, pentru că vă închid gura", a declarat avocatul


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com