Mutu cotizează din nou la bugetul Fiorentinei!

Pentru că a lipsit de la antrenamentul echipei, Adi va fi amendat. În 2010, el a pierdut deja 800.000 €

Ultimul gest de sfidare al lui Mutu vizavi de Fiorentina îl va face pe român să bage din nou mâinile adânc în buzunare!

Pentru lipsa de respect arătată faţă de colegii săi şi conducere, trecând în fugă pe la petrecerea de Crăciun şi lipsind a doua zi de la antrenamente, oficialii „viola" se pregătesc să-i mai dea lui Mutu o amendă grasă, a scris ieri La Nazione.

Din fericire pentru el, sancţiunile se vor opri aici, atacantul de 31 de ani urmând a reintra de azi în programul echipei, odată revenit din Republica Dominicană unde a petrecut Crăciunul.

Nu va exista şi o suspendare din partea clubului, iar asta se va întâmpla chiar dacă Mutu nu se transferă în ianuarie.

Din acest punct de vedere, lucrurile sunt clare, cel puţin din partea lui Mutu.

Deşi ofertele curg pe numele său, decarul „viola" este hotărât să-şi ducă la bun sfârştit înţelegerea scadentă în 2012.

Şi, de ce nu, să forţeze o prelungire: cu cât timpul trece, cu atât valoarea sa de piaţă scade, iar Fiorentina ar încasa mai puţin din transferul său.



Trei ar fi condiţiile ca Mutu să părăsească „Artemio Franchi" în această iarnă.

În primul rând banii. Toscanii vor să scoată cel puţin cinci milioane de euro din transferul său, sumă pe care în acest moment doar Galata lui Hagi pare dispusă să o plătească.

Românul mai are şi alte oferte. Malaga, echipă patronată de şeicul Abdulla Bin Nasser Al-Thani din Qatar, oferă trei milioane de euro şi un salariu de 2,5 milioane lui Mutu, faţă de cele două puse pe masă de Galatasaray.

Apoi ar mai fi şi fosta sa echipă Parma, ultima intrată în cursă.

În al doilea rând, un înlocuitor în atac.

Fiorentina intenţionează ca, cu cele cinci milioane încasate pe Mutu plus Bolatti să-l aducă pe tânărul Funes Mori, unul din noile talente ale fotbalului argentinian, de la River Plate.

Însă, chiar şi cu aceste două condiţii îndeplinite, ar rămâne cuvântul lui Mutu, iar acesta este „NU".

Contactat telefonic la Santo Domingo de cotidianul Il Giornale, răspunsul românului a fost categoric: „Nu vreau să plec de la Fiorentina".

Rămâne acum de văzut cum va fi primit el azi la antrenamente de colegi, dar mai ales de Sinişa Mihajlovici, după ultimele evenimente.

Amenzile şi penalizările lui Adi în ultimul an

Decembrie 2009: 5000 de euro pentru bătaia cu cetăţeanul libanez;

Februarie 2010: 23.000 de euro - 16.500 de euro pentru o ieşire nocturnă neautorizată şi 6.500 de euro pentru că a fumat în stadion;

Octombrie 2010: 16.800 de euro pentru bătaia aplicată chelnerului albanez;

Octombrie 2010: 750.000 de euro, reprezentând jumătate din salariul său pe perioada suspendării.

Va fi antrenat de Manuel Pellegrini?

Dacă va ajunge la Malaga, Mutu va fi coleg cu Martin Demichelis, Enzo Maresca şi Julio Baptista, trei nume cu care oficialii spaniolilor au ajuns la un acord în aceste zile.

În plus, românul va fi antrenat de fostul „galactic" Manuel Pellegrini. Dacă nici asta nu-l tentează, ei bine planurile şeicului qatarez Abdulla Bin Nasser Al-Thani pentru 2011 sună astfel: 75 de milioane € buget de transferuri în iarnă, şi alte 100 de milioane în vară.

În plus, Al-Thani vrea să construiască un stadion nou, de 65.000 de locuri, în valoare de peste 300 de milioane de euro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com