Consuelo, soţia lui Adrian Mutu e înnebunită după sarmale

Pentru Consuelo (33 de ani), Crăciunul are o semnificaţie aparte. Soţia lui Adrian Mutu, starul Fiorentinei, îşi aminteşte cu drag de Sărbătorile petrecute la Santo Domingo, alături de rude şi de prieteni de suflet. Şi în acest an, familia se va reuni în Republica Dominicană.

Mutu şi Consuelo vor mânca de Crăciun, în Republica Dominicană, bucate româneşti gătite de Rodica (stânga), mama fotbalistuluiCa şi la noi, se organizează mese, se reunesc familiile, se face bilanţul anului abia încheiat, dar şi planuri de viitor. “Crăciunul îl petrecem în casa părinţilor mei, unde se pune masa şi se reuneşte toată familia: bunicii, cei 18 nepoţi ai tatălui meu, nepoţii unchilor mei, fraţii mei, cumnaţii şi verii. Facem schimb de cadouri, dansăm, cântăm şi mâncăm muuult! Suntem mulţi şi este foarte frumos”, dezvăluie superba dominicană. Jumătatea lui Adi e foarte pofticioasă De Crăciun, neamul numeros se răsfaţă cu bucatele specifice zonei: “cerdo asado” (friptură de porc), “pavo al horno con mermelada” (friptură de curcan cu marmeladă la cuptor), “arroz con gandules y coco” (orez cu mazăre, carne de porumbel şi cocos) sau “los pasteles de platanos” (prăjituri cu banane). În ciuda unei siluete de invidiat, Consuelo nu se abţine de la mâncare: “Sunt o pofticioasă! Când ajung într-o ţară străină, vreau să cunosc obiceiurile şi tradiţiile, să gust mâncarea şi dulciurile specifice. Mi-a plăcut tot ce am mâncat în România, dar sărmăluţele cu mămăliguţă gătite de mama-soacră sunt preferatele mele. O să facem şi acum, de Crăciun, să le avem pe masă. Şi lui Adi îi plac foarte mult”.

«Briliantul», dorit de Napoli

Fiorentina încă nu i-a prelungit contractul lui Mutu, scadent în 2012, dar atacantul român nu va rămâne pe drumuri. Conform impresarului italian Enrico Fedele, o variantă pentru “Briliant” ar putea fi Napoli, fosta adversară a Stelei din Europa League.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com