Marseille dezminte un posibil transfer al lui Adrian Mutu

Presa franceză dezminte un posibil transfer al atacantului român Adrian Mutu (Fiorentina) la Olympique Marseille, campioana Franţei la fotbal, subiect vehiculat de media în ultimele zile.



Echipa antrenată de Didier Deschamps a anunţat un mercato de iarnă liniştit, fără achiziţii, însă dacă se va ivi o oportunitate aceasta nu va fi ratată. Ziarul La Provence relatează că în cazul unui transfer, Mutu nu se află pe lista clubului francez. Conform acestei surse, Marseille nu este interesată de Adrian Mutu, 31 ani, şi nu există contacte cu conducătorii clubului italian.

Recent, site-ul Sportal anunţa că oficialii lui Olympique Marseille se pregătesc să înainteze o ofertă de 3 milioane euro pentru atacantul român, care nu se află în acest moment în relaţii prea bune cu conducerea clubului Fiorentina.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com