Renzo Ulivieri: "Mutu aparţine trecutului!" Presa italiană anunţă că Fiorentina i-a găsit deja înlocuitor! Vezi cine e!

Fostul antrenor al Fiorentinei, Renzo Ulivieri, crede că Adrian Mutu trebuie să plece de la gruparea viola, ma iales după toate incidentele din ultimii doi ani care l-au avut în prim plan pe atacantul român.

"Între Mutu şi preşedintele Della Valle exista o relaţie tulbure de mai multă vreme şi doar faptul că s-a opus Prandelli a făcut ca el să nu fie transferat la Roma de astă vară. Lui i s-ar potrivi mai bine o echipă unde să se simtă în centrul atenţiei, el aparţine deja trecutului Fiorentinei. Cum aş fi reacţionat dacă aş fi antrenat un astfel de jucător? În mod cert, nu aş fi aşteptat să ia clubul măsuri, le-aş fi luat chiar eu", a spus Ulivieri în Corriere Fiorentino.


Adrian Mutu se va despărţi foarte probabil în această iarnă de Fiorentina, după ce a pierdut şi sprijinul antrenorului Sinişa Mihajlovic, enervat de faptul că "Briliantul" l-a minţit pentru a nu se prezenta la unul dintre antrenamente. În schimb, şefii grupării viola l-au luat deja pe puştiul minune de la Vicenza, Amidu Salifu. La doar 18 ani, mijlocaşul a costat 2,5 milioane de euro, însă este apreciat de specialişti ca fiind una dintre cele mai mari speranţe ale fotbalului mondial.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com