Mutu, pe locul 10 la "Bidonul de Aur"

Adrian Mutu nu se "califică" în topul celor celor mai slabi fotbalişti din Serie A. Românul a terminat pe locul 10 la "Bidonul de Aur", nedoritul trofeu revenindu-i supraponderalului Adriano.

Adrian Mutu este bine văzut în fotbalul italian, dovadă fiind ultimul top făcut în Serie A. Starul român de la Fiorentina a terminat pe poziţia a 10-a în clasamentul celor mai slabi jucători din campionatul Italiei.

În acest an, câştigătorul nedoritului trofeu "Bidonul de Aur" este brazilianul Adriano. Supraponderalul atacant sud-american a jucat în doar trei jocuri pentru AS Roma, formaţie cu care a semnat în vară. "Nu ştiu dacă Adriano va mai rămâne la Roma din iarnă. Nu are ce să reproşeze clubului", a declarat agentul celui poreclit "Împăratul".

Celelalte ediţiie ale "Bidonului de Aur" au fost adjudecate de Rivaldo (2003), Legrottaglie (2004), Vieri (2005), Adriano (2006 şi 2007), Quaresma (2008) şi de Melo (2009).

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com