Corvino: "Nu i-am propus lui Mutu o prelungire cu 5 ani a contractului"

Directorul sportiv al clubului Fiorentina, Pantaleo Corvino, a negat, vineri, ca gruparea viola i-ar fi propus atacantului Adrian Mutu o prelungire a contractului pentru cinci ani, asa cum românul a sustinut într-un interviu acordat presei italiene, informeaza site-ul calciomercato.com.

"Nu i-am propus niciodata lui Mutu o prelungire cu cinci ani a contractului si nici nu se gândim la asta", a raspuns Pantaleo Corvino, la postul de radio Lady Radio, atunci când a fost întrebat de Mutu.

În urma cu o saptamâna, Adrian Mutu a declarat, într-un interviu acordat publicatiei La Nazione, ca cei din conducerea clubului i-au propus o prelungire de cinci ani, dar ca el ar vrea sa mai joace doar înca trei.

"Vreau sa ramân si sa-mi închei cariera aici. Sper acest lucru. Sa ma gândesc la altceva acum nu are sens, dar nu cred ca viitorul meu are legatura cu câte goluri voi marca în partea a doua a sezonului. Fiorentina stie cât valorez când sunt bine, iar acum sunt pregatit sa fac meciuri mari", a mai spus Mutu.

Pe de alta parte, Pantaleo Corvino a declarat ca acesta a fost cel mai greu an al sau la Fiorentina si ca Alberto Gilardino va ramâne la gruparea viola, asa cum spera sa se întâmple si cu Riccardo Montolivo, al carui contract se apropie de final.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com