"Mutu ar avea loc în naţionala tuturor timpurilor"

Maestrul Tudor Gheorghe are o viziune personală asupra problemelor de care s-a lovit Adi Mutu, mai ales în "cazul cocaina":"Dacă era curios, de ce nu s-a dus la doctorul de la Chelsea să se drogheze sub asistenţă medicală? Vedea cum e, i se făcea rău şi îşi vedea de treabă".


E şi Răzvan Lucescu de vină ca nu avem echipa nationala?

Nici Mourinho, dacă ar veni acum, n-ar avea ce să facă. Eu îl ştiu pe Lucescu de mic, de când se târa pe la uşă să asculte ce vorbesc cu taică-su, pe la Hunedoara. Uite, noi ne bazăm pe Chivu, un băiat excepţional, un copil blând, un profesionist fără doar şi poate, dar care nu e fotbalistul acela de care avem noi nevoie. Dovadă că în confruntările importante au trecut ăia pe lângă el...

Putea fi Mutu acela?

Adrian da! El e fotbalist, dar n-are aici… (arată cu degetul spre cap). Dacă ar fi să fac o echipă naţională a tuturor timpurilor, Mutu ar avea loc. Un talent extraordinar. Dar l-a furat valul prea devreme. Îţi dai seama, s-a văzut bietul copil din Piteşti în Anglia şi cu banii ăia. Câştiga o sută şi ceva de lire pe oră! Trivale e Trivale, ţuica de dude o ştia doar Dobrin, iar el a descoperit altceva... N-ai voie să faci aşa ceva. Putea să facă altă chestie, dacă tot murea de curiozitate.

Ce anume?

Se ducea la antrenorul lui şi îi zicea: "Şefu', dă-mi doctorul de la echipă, nu joc etapa viitoare, şi dă-mi să mă droghez, că mor de curiozitate!". Şi, sub asistenţă medicală, îi facea ăla un drog şi a doua zi îi era rău de nu s-a pomenit şi termina definitiv cu toate curiozităţile astea şi-şi vedea de treabă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com