Marchează Mutu împotriva fostei sale formaţii? Cota 3.40

Adrian Mutu se va întoarce astăzi pe Ennio Tardini, locul unde a cunoscut poate cele mai mari satisfacţii din cariera sa de jucător profesionist. Fiorentina va juca în şaisprezecimile Cupei Italiei contra celor de la Parma şi atacantul român este anunţat titular în ofensiva oaspeţilor.

"Briliantul" a jucat în tricoul celor de la Parma 31 de partide între 2002 şi 2003 şi a marcat de 18 ori reuşind sub comanda lui Cesare Prandelli să alcătuiască cu Adriano cel mai bun cuplu de atac din peninsulă. Tot la Parma, Mutu s-a cunoscut cu actualii săi colegi Alberto Gilardino, Sebastien Frey şi Marco Marchionni.

Atacantul român este anunţat titular în partida din această seară şi este considerat de bookmakerii de la Bet365 unul din principali favoriţi la marcarea unui gol în disputa dintre Parma şi Fiorentina.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com