"Mutu se simte dator să dea totul pentru Fiorentina, după toată încrederea care i s-a acordat"

Fostul mare fotbalist al Fiorentinei, Giancarlo Antognoni, crede că Adrian Mutu va rămâne până la finalul carierei la gruparea din Firenze, deoarece simte că trebuie să-şi plătească datoria morală faţă de clubul viola:


"Adrian este legat într-un mod special de Florenţa, atât de oraş cât şi de fani. El se simte îndatorat pentru toate ieşirile extrasportive care i-au fost trecute cu vederea de către oamenii din jurul echipei. Mutu are o relaţie bună cu antrenorul Sinişa Mihajlovic, care a ştiut să aibă răbdare cu el şi să-i acorde încredere. Acest credit îl va face pe Mutu să dea totul pe teren de acum încolo pentru a se revanşa.

Mutu poate fi căpitanul echipei până la finalul carierei sale, însă el trebuie să ţină cont că, deşi este apreciat la Florenţa pentru calităţile şi realizările sale, contează mult şi ceea ce face în afara terenului. Oricum, un căpitan rămâne în sufletul suporterilor pentru o sumă de lucruri", a declarat Antognoni.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com