Mutu mai cere o şansă! A promis solemn că va fi un jucător-model

Mutu are multe probleme la Fiorentina, însă nu vrea să plece de la clubul toscan. Conform Corriere dello Sport, atacantul de 32 de ani le-a mai cerut o şansă conducătorilor viola, înţelegînd că a greşit.



"Dacă va avea o ofertă clară şi convenabilă, e clar că Fiorentina îl va lăsa să plece pe Mutu, dar, dacă nu va apărea nimic, şefii clubului italian par tentaţi să îi acorde această şansă vîrfului român, mai ales că acesta a cerut-o cu insistenţă. El l-a rugat pe antrenor să fie de partea lui, i-a garantat că va fi responsabil şi că nu vor mai apărea probleme. Ba chiar i-a promis solemn că va fi un jucător-model!

Cu toate acestea, clubul l-a anunţat pe fotbalist că nu va mai accepta nici o greşeală din partea acestuia", mai scrie cotidianul citat.

Ultima echipă interesată de Mutu este Marseille, care ar plăti aproape 3 milioane de euro pe român.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com