Timpul nu mai ţine cu Mutu! "Briliantul" şi-a pus şi colegii în cap

Prăpastia dintre Mutu şi Fiorentina se cască tot mai mult. După ultimele peripeţii, "Briliantul" a ratat, ieri, şi reunirea cu coechipierii săi, după vacanţa de Crăciun, sărind peste primul antrenament condus de Sinişa Mihajlovic. Nu duce lipsă însă de "peţitori", Marseille fiind, potrivit presei franceze, ultima echipă care s-a interesat de serviciile sale.



Ieri, la 16:30 (ora României) a fost programat primul antrenament al Fiorentinei după vacanţa de Crăciun. Unul la care Mutu n-a mai ajuns. Deşi iniţial nu au existat explicaţii în ceea ce priveşte absenţa românului de la sesiunea de pregătire, spre seară clubul viola a postat un comunicat pe site-ul oficial. Potrivit acestuia, Adrian ar fi ratat antrenamentul din cauza condiţiilor meteo nefavorabile care ar fi cauzat întârzierea cursei sale aeriene din Santo Domingo (Republica Dominicană), locul unde "Briliantul" şi-a petrecut vacanţa. Situaţie în care s-au mai aflat şi Kroldrup, Bolatti şi Vargas, aceştia ratând şi ei reunirea, doar că în cazul lui Mutu evenimentele nu mai par întâmplătoare.

S-a săturat şi Fiorentina?

Atacantul român şi-a pus coechipierii în cap după ce a stat puţin la petrecerea de Crăciun şi apoi nu s-a mai prezentat la ultimul antrenament dinaintea Sărbătorilor. Motivul invocat a fost acelaşi: vremea nefavorabilă. În condiţiile în care legăturile dintre "Briliant" şi clubul viola par rupte, două lucruri mai stau în calea transferului său: suma pe care Fiorentina o vrea cât mai mare şi pretenţiile jucătorului, pe care echipele interesate le vor cât mai mici. Ultimele veşti spun că Dinamo Kiev şi Parma s-au înscris pe lista posibilelor destinaţii pentru Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com