Dan Filoti: Mutu şi Chivu

Mutu are nevoie disperată de ajutor, dar doza sa inconştientă de tupeu îl împiedică să strige. Continuă să aibă comportament de Cristiano Ronaldo, deşi nu a jucat nici jumate din meciurile lui Hora în acest an. ProSport le-a dat răspunsul celor care spun despre el că e indispensabil naţionalei. Cu cifrele astea de doi ani încoace, ne-am gândi şi noi dacă l-am băga în faţa lui Molnar în echipa ziarului. Gata cu atâta răsfăţ pentru un teribilist care s-a ratat din cauza drogurilor, a fiţelor şi a manelelor. Să pună mâna şi să facă tot ce n-a făcut toată cariera: să muncească şi să fie o dată în viaţa lui umil. Să îşi salveze finalul unei cariere de care mai degrabă şi-a bătut joc. Păcat de el, corect. Dar şi-a căutat-o. Ne putem păcăli româneşte între noi, dar cum treci de Timişoara, de Arad, de Galaţi şi chiar de Giurgiu, se cam termină cu vrăjeala. Sună aiurea, dar asta e realitatea.
A reuşit în Italia Chivu. A fost anul lui şi îi mulţumim pentru lecţia oferită tuturor. La ce rezultate a avut nu poţi să-i reproşezi impresiile pe care le are. A uitat de unde a plecat, dar a ajuns prea departe ca să cădem în ridicolul de a-i reproşa asta. Plus că ultima reclamă îl readuce via net în Valea Domanului: „Pe Metalul îl iubim…”, cântă el. Ar fi fost loc şi de „Rossonerri suntem noi”. Se poartă la Inter. Leonardo antrenor, Maldini dorit în staff… Dacă mai trage o dublă, Chivu ar putea ajunge căpitan şi acolo.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com