Mutu e aşteptat pentru o întâlnire decisivă cu Mihajlovic! VEZI motivul pentru care a lipsit de la antrenamentul Fiorentinei!

Adrian Mutu a lipsit de la antrenamentul de azi al Fiorentinei, anunţă firenzeviola.it. În afara românului, un alt absent a fost portarul Artur Boruc. Sursa citată menţionează că portarul polonez încă nu s-a refăcut complet după o accidentare la umăr.



Italienii anunţă că "Briliantul" este aşteptat în această seară pentru o întâlnire decisivă cu Sinisa Mihajlovic şi că motivul pentru care a lipsit de la şedinţa de pregătire este o întârziere a avionului cu care Mutu urma să se întoarcă din SUA.

Antrenamentul, care trebuia să înceapă la ora 14:00, a fost amânat pentru ora 15:30.

Italienii de la Fiorentina.it scriu că Olympique Marseille este ultima echipă interesată de Mutu. Francezii vor să ofere 3 milioane de euro în schimbul atacantului român, notează sursa citată. Parma, Napoli şi Malaga sunt alte 4 nume interesate de Mutu. Galatasaray a infirmat azi interesul pentru Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com