Victor Becali: "Mutu are contract cu Fiorentina şi are obligaţii faţă de această echipă"

Impresarul lui Adrian Mutu, Victor Becali, a spus că gruparea a cărei antrenor este Gică Hagi, Galatasaray, nu s-a interesat de atacantul Fiorentinei.



"Nu s-a pus problema de plecarea lui Mutu la Galatasaray, nu s-a interesat nimeni de el. Adrian are contract cu Fiorentina şi are obligaţii faţă de acest club. Vom vedea ce se va întîmpla în viitor şi dacă va primi vreo ofertă.

Mutu este un jucător important pentru echipa naţională şi nu cred că ar trebui să lipsească, dar trebuie să îşi revină pentru că vine după o pauză de 9 luni", a spus Victor Becali.

Gică Popescu a spus că Mutu este un jucător important şi poate juca la orice echipă mare din Europa. "Este un jucător de o valoare incontestabilă şi un jucător ca Mutu este bun pentru orice echipă".



Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com