Ultima şansă pentru Mutu?

Mutu a ajuns în sfârşit la Firenze. După ce a ratat primul antrenament de după Crăciun, internaţionalul român a participat la prima sesiune de pregătire alături de colegii săi.

Situaţia lui Mutu rămâne în continuare incertă. Fiorentina s-a săturat de ifosele "Briliantului" şi e dispusă să-l vândă, dar pe o sumă corectă. Românul ar pleca, dar doar pe un salariu mai mare. Pe care, deocamdată, nimeni nu se înghesuie să i-l ofere. Din cauza problemelor sale extrasportive.


Un adevărat mister a fost ziua de marţi în ceea ce priveşte situaţia lui Mutu. Fiorentina a anunţat, pe site-ul oficial, că românul n-a mai ajuns la primul antrenament al echipei, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile care au provocat întârzierea aeronavei care venea din direcţia Santo Domingo (Republica Dominicană). Ştire infirmată, ulterior, de impresarul Victor Becali şi de unele ziare din Florenţa. Mutu s-ar fi antrenat separat, la sala de gimnastică, iar stafful de comunicare al Fiorentinei, care se ocupă de site-ul oficial, n-ar fi ştiut! O situaţie mai greu de crezut. Ieri, însă, n-au mai existat dubii, pentru că "Briliantul" n-a mai lipsit de la cele două sesiuni de pregătire. S-a antrenat alături de coechipieri, sub ochii antrenorului Mihajlovic şi ai directorului sportiv Pantaleo Corvino. Altfel, presa italiană scrie că "Briliantul" urma să făcă lucrul la care se pricepe cel mai bine în ultima vreme. Să-şi ceară scuze. Faţă de coechipieri, antrenor şi fani.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com