Adrian Mutu, spaima părinţilor!

Adrian Mutu (31 de ani) a participat, joi seară, la petrecerea de Crăciun organizată de Fiorentina pentru juniorii clubului. Cu această ocazie, “Briliantul” a constatat că faima lui de “băiat rău” nu-i sperie pe tinerii fotbalişti ai grupării italiene, ci pe părinţii acestora.

Adi Mutu (medalion) a fost vedeta petrecerii organizate de Fiorentina pentru echipa de juniori a clubului / foto: fiorentina.it

Fără să vrea, Adrian Mutu a fost vedeta evenimentului organizat la localul Otel din Firenze. Sosit la petrecere alături de conducerea Fiorentinei, de antrenorul Sinişa Mihajlovici şi de alţi colegi de echipă pentru a-i sărbători pe juniorii clubului, “Briliantul” s-a văzut nevoit să-i liniştească pe părinţii unui tânăr fotbalist, care îşi declarase în gura mare admiraţia pentru el.

Românul e idol pentru tinerii fotbalişti


“Un episod simpatic a avut loc în timpul petrecerii: un tânăr atacant al echipei de juniori l-a numit pe Mutu idolul său, mărturisire care a produs panică în propria familie. Mutu a trebuit să intervină prompt: «Sper că sunt idol pentru ceea ce am făcut pe teren, nu în afara lui»”, a scris cotidianul italian Corriere Fiorentino. Părinţii juniorului Fiorentinei se alarmaseră, mai în glumă, mai în serios, din cauza deselor “derapaje” din viaţa extrasportivă a atacantului român.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com