Încă o variantă pentru Adrian Mutu. Dinamo Kiev se interesează de jucătorul român

Viitoarea destinaţie a lui Adrian Mutu continuă să fie necunoscută. Presa din Italia scrie astăzi despre un interes al ucrainienilor de la Dinamo Kiev pentru fotbalistul român.


Anul acesta preşedintele lui Dinamo Kiev declara că îl vrea pe atacantul român: "Mutu trece printr-o situaţie dificilă, dar este un jucător superb. În viitor, l-aş dori la Dinamo Kiev. Sunt însă încântat de evoluţia lui Tibi Ghioane.

E un adevărat profesionist. Românii sunt, în general, jucători tehnici. Or să mai vină şi alţii la Dinamo Kiev. Monitorizăm toţi fotbaliştii din campionatul vostru
", declara Igor Surkis în februarie.

După ce Fiorentina a anunţat că nu îi va prelungi contractul lui Adrian Mutu, în presa din Italia au apărut multe zvonuri privind echipa la care ar urma să plece jucătorul român, printre acestea numărându-se Galatasaray, Parma, QPR sau Napoli.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com