Oficial: Adrian Mutu, pe lista de transferuri a Fiorentinei

Oficialii clubului AC Fiorentina au decis să-l pună pe lista de transferuri pe atacantul Adrian Mutu, nemulţumiţi de problemele create de român în ultima perioadă, jucătorul urmând a fi cedat în perioada de "mercato" din ianuarie, informează site-ul fiorentina.it.



Sursa citată a scris că oficialii grupării italiene s-au supărat pe Mutu, după ce acesta a stat foarte puţin la petrecerea de sfârşit de an, iar a doua zi a lipsit de la antrenament."Joia trecută, Mutu a venit la petrecerea clubului împreună cu câţiva prieteni români, dar nu a stat decât foarte puţin. Antrenorul Sinisa Mihajlovici a fost extrem de dezamăgit de comportamentul românului, mai ales că părea sa fi creat o relaţie foarte bună cu jucătorul. A doua zi de dimineaţă Mutu a anunţat că nu poate participa la antrenament din cauza zăpezii care a căzut la Florenţa. El le-a trimis mesaje colegilor pentru a le spune că la Santo Domingo (n.r. - unde locuiesc socrii săi) este cald, în timp ce la Florenţa e ger. Cu toate acestea, Mutu nu a putut pleca spre destinaţia dorită din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, rămânând pană duminică la Florenţa", a scris violanefiorentina.it.

Surse din cadrul clubului au spus că preşedintele Andre Della Valle era furios pe atacantul român, fiind hotărât să ia măsuri, mai ales că Mutu venea după o suspendare de nouă luni pentru dopaj şi după un incident în care a bătut un ospătar.

Conform presei italiene, clubul Napoli ar fi interesat de jucătorul român, însă fostul impresar Ioan Becali a afirmat că nu există nicio ofertă de la fosta adversară a Stelei în Liga Europa şi că el crede că Mutu va rămâne la Fiorentina. "Intenţia sa este de a rămâne la Fiorentina, a făcut o promisiune clubului şi fanilor. Eu cred că rămâne. Va reveni mai puternic, asta este intenţia lui şi în ianuarie se va vedea. Napoli? Nu e nimic concret, a fost doar o supoziţie a colegului meu Fedele", a spus Becali, la postul Sky Sport 24.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com