Mutu, lovit de caracterul sau

Scandalurile arhicunoscute in care a fost implicat in ultimii ani se rasfrang acum impotriva lui Mutu. Trecut pe linie moarta de Fiorentina, Mutu a bagat spaima in cluburile care il doresc, tocmai din cauza caracterului sau.


Impresarul lui Adrian Mutu, Giovani Becali, sustine ca mai toate discutiile pe care le-a purtat despre o posibila plecare a lui Mutu s-au impotmolit din cauza problemelor din viata extrasportiva a "Briliantului".

"Problema nu este jucatorul Mutu, ci omul Mutu, mai degraba comportamentul sau. Oamenii isi pun intrebari deoarece a facut deja destule boacane. Nimeni nu vrea sa piarda cateva milioane de euro", a spus Giovani Becali la gsptv.

Din acest motiv, Becali spune ca si sansele ca Mutu sa ajunga la Galatasaray sunt destul de mici. "Hagi trebuie sa garanteze pentru Mutu. Problema e ca devine responsabil pentru el daca va ajunge la Galatasaray", a adaugat Becali.

Presa din Turcia scrie ca Mutu este aproape de un transfer la Galatasaray Istanbul, in timp ce italienii vorbesc despre o posibila trecere la Malaga, in Spania.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com