În topul Ioanei Popescu, fotbalistul cel mai bun la pat e Adi Mutu

Ioana Popescu a dezvăluit cine ocupă primul loc în topul fotbaliştilor cei mai buni la pat: briliantul Adrian Mutu, despre care spune că i-a trecut prin pat în urmă cu şase ani.

Adi Mutu se descurcă cel mai bine în dormitor, susţine Ioana Popescu, în ciuda faptului că fotbalistul neagă că ar fi cunoscut-o pe jurnalistă. Potrivit revistei Star, Ioana "l-a executat pe Mutu cu nouă poziţii de sex oral", în timpul relaţiei de scurtă durată, dar pasională pe care a avut-o cu sportivul în 2004.

Ceilalţi fotbalişti care au intrat în topul ziaristei sunt: pe locul al zecelea Yssouf Kone, pe locul nouă Tibi Bălan, pe opt Răzvan Raţ, pe al şaptelea Ricardo Dani, pe poziţia a şasea s-a clasat Ionuţ Luţu, pe cinci a fost Bogdan Mara, locul patru a fost ocupat de Hristu Chiacu, pe trei Bogdan Mustaţă şi pe al doilea Gabi Torje.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com