Mutu: «Copii, nu faceţi ca mine!»

La sărbătoarea de final de an, «Briliantul» le-a dat sfaturi tinerilor jucători ai Fiorentinei


Adrian Mutu a încheiat cu zâmbetul pe buze poate cel mai dificil an din carieră.

Fiorentina a profitat de amânarea meciului cu Inter din ultima etapă programată în 2010 şi a intrat mai repede în mini-vacanţa de Sărbători.

Astfel, joi seară, s-a desfăşurat petrecerea de Crăciun a toscanilor, eveniment dedicat în mare parte noilor generaţii de fotbalişti ale Fiorentinei.

Bineînţeles, „modele" au fost jucătorii de la echipa mare, în frunte cu Adi Mutu, care a dat "aplauzo-metrul" peste cap la intrarea în sală. Românului i-a aparţinut şi cea mai frumoasă declaraţie a serii, venită după ce unul dintre copii şi-a exprimat admiraţia faţă de „Fenomenul" Fiorentinei, declarându-l jucătorul preferat.

„Mă bucur, dar trebuie să semeni cu mine doar pe teren, nu şi în afara lui!", i-a răspuns Adi Mutu. „Briliantul" nu avea cum să uite că a încheiat un an care a început senzaţional, pe teren, însă l-a continuat cu numeroase probleme în viaţa personală, de la scandalul de dopaj cu sibutramină până la bătaia aplicată chelnerului albanez.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com