Hagi visează degeaba la Adi Mutu!


Şefii Galatei i-au interzis lui Gheorghe Hagi să-l transfere pe atacantul român la IstanbulGheorghe Hagi (45 de ani), antrenorul lui Galatasaray, a declarat, ieri, că a abandonat planul de a-l transfera pe Adrian Mutu (31 de ani) de la Fiorentina. Cel care a năruit visul “Regelui” este Adnan Polat, preşedintele clubului turc, sceptic din cauza trecutului atacantului român.

Dorinţa lui Gheorghe Hagi de a-l antrena pe Adrian Mutu nu se va îndeplini prea curând, după cum a mărturisit, ieri, chiar antrenorul român al lui Galatasaray. “L-aş fi vrut pe Mutu, dar nu-l pot avea”, a declarat “Regele” pentru cotidianul turc Fotomac, citat de site- ul violanews.com. Conform presei din Istanbul, planul lui Hagi a fost dat peste cap de Adnan Polat, preşedintele Galatei, care se teme de trecutul lui Mutu.

Mai exact, şeful grupării turce nu poate uita că “Briliantul” s-a dopat cu cocaină şi cu sibutramină şi nu crede că atacantul român va renunţa la obiceiurile proaste în cazul unui transfer pe malurile Bosforului.

Cedarea «Briliantului» este «demenţă»

Adrian Mutu se află într-o situaţie delicată: deşi antrenorii mai multor echipe îl doresc din această iarnă, şefii cluburilor respective se opunAltfel, conducerea Fiorentinei a fost sfătuită să-l păstreze pe Adrian Mutu, în ciuda problemelor pe care acesta le-a creat clubului italian de-a lungul timpului. “Să-l pierzi pe Mutu acum, la jumătatea sezonului, ar fi o dovadă de demenţă, ţinând cont mai ales de poziţia echipei în clasament. Românul este singurul jucător capabil să te facă să crezi că lucrurile vor merge mai bine în viitor. O eventuală despărţire ar trebui luată în calcul abia la sfârşitul campionatului”, a declarat impresarul Furio Valcareggi, citat de site-ul fiorentinanews. com.

Absent motivat

Adrian Mutu (31 de ani) a întârziat la reunirea de ieri a lotului Fiorentinei, dar de această dată a avut un motiv cât se poate de întemeiat. Site-ul oficial al clubului italian a anunţat că atacantul român a absentat din cauza vremii nefavorabile, care a împiedicat avionul care îl transporta din Republica Dominicană spre Florenţa să decoleze la timp.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com