Uite Mutu, nu e Mutu la Napoli

A fost de ajuns ca agentul italian de jucători Enrico Fedele să afirme că gruparea SSC Napoli are nevoie de un jucător ofensiv de calitate, iar românul Adrian Mutu ar putea fi o variantă în acest sens, că vorbele sale au fost rapid interpretate în mass-media din Cizmă. Multe publicaţii s-au grăbit să îl „transfere" deja pe Mutu la Napoli, fără să ţină seama de câteva amănunte destul de semnificative, am putea spune. În primul rând, Briliantul se înţelege excelent atât cu Sinisa Mihajlovici, antrenorul Fiorentinei, echipa la care atacantul român evoluează în prezent, cât şi cu toţi oamenii de la club. Apoi, în mai multe rânduri, Mutu a afirmat că se simte excelent la Firenze şi ar vrea să-şi încheie cariera la acest club.

Bârfele legate de plecarea lui Mutu la Napoli au fost alimentate însă de faptul că, în urmă cu câteva săptămâni, Mutu spusese, într-un interviu, că Fiorentina i-a propus o prelungire de cinci ani a contractului, iar directorul sportiv al clubului Fiorentina, Pantaleo Corvino, nu numai că a negat existenţa unei astfel de propuneri, dar a afirmat că nici nu se intenţionează să i se facă o astfel de ofertă

„Nu i-am propus niciodată lui Mutu o prelungire cu cinci ani a contractului şi nici nu ne gândim la asta", a spus şeful grupării viola. De asemenea, ideea plecării lui Mutu de la Florenţa a încolţit şi după ce conducerea clubului s-a declarat supărată că Mutu a bătut un barman, incident care nu s-a rezolvat încă, iar surse neoficiale au susţinut că „violeţii" ar dori să-l aducă pe atacantul lui Palermo, Massimo Maccarone.

Toate zvonurile vizavi de un eventual transfer al lui Mutu la Napoli, sau la un alt club din străinătate, China sau Anglia, au fost infirmate ieri atât de oficialii Fiorentinei, cât şi de Victor Becali, impresarul jucătorului. Toate aceasta nu garantează însă că atacantul român va rămâne la Firenze. O parte din mister ar putea fi elucidată pe 28 decembrie, când este programată reunirea lotului viola.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com